Usluge

Kvalitetna usluga temeljena na 25 godina iskustva na različitim područjima

Event management

Eventi za pamćenje

Eventi trebaju komunicirati kreativnu priču usklađenu s vrijednostima Vašeg branda. Zavirimo u oblak pun ideja, otkrijmo tunel, “mliječnu stazu”, podmornicu ili neki novi, skriveni kutak i osmislimo nešto nezaboravno.

Aktivnosti: izrada komunikacijske strategije, kreativno rješenje eventa, priprema najavne konferencije za medije, komunikacija s medijima tijekom događanja.

  • Vođenje komunikacije (sudionici, sponzori)

  • Izrada i planiranje PR aktivnosti

  • Odnosi s medijima (proaktivna i kontinuirana komunikacija s medijima)

  • Priprema scenarija i moderiranja

  • Moderiranje & Vođenje događanja

  • Angažman fotografa / snimatelja

  • Zakup medija

Projekt Ana Rucner 2

Komunikacijsko savjetovanje

Osmislimo priču zajedno

Ponekad je pred Vama odlična ideja, no ne znate kako i odakle početi, a ponekad Vam je potrebna pomoć u osmišljavanju projekta ili su Vam ideje pobjegle?Pomažem Vam u osmišljavanju projekata koji će biti baš ono što Vi komunicirate, odraz Vaših vrijednosti i snova.

Aktivnosti: osmišljavanje priča i kreativnih projekata, priprema komunikacijskog plana i vremenskog plana aktivnosti, plasman u medije.

Strateško krizno savjetovanje

Pravovremena i kvalitetna komunikacija

Kriza se uvijek pojavljuje kad ju najmanje očekujete. Ugled branda gradi se godinama, a lošom komunikacijom može se uništiti u svega nekoliko sati. Zato je iznimno važno imati uvijek spreman plan kriznih aktivnosti. Svaka je kriza i prilika i opasnost, opasnost pretvaram u priliku uz kvalitetnu i pravovremenu komunikaciju.

Aktivnosti: izrada kriznog plana, izrada priručnika krizne komunikacije, vođenje krize u komunikacijskom smislu.

Odnosi s medijima

Jako je važno izgraditi kvalitetan odnos s predstavnicima medija te im predstaviti Vašu priču na atraktivan način, koji će zainteresirati njihovu publiku.

Aktivnosti: pripreme priopćenja za medije, organizacija putovanja za novinare, organiziranje konferencije za novinare, dogovaranje intervjua.

Pisanje tekstova

Priprema sadržaja za WEB – Vaš WEB je osobna iskaznica Vas i Vašega rada, učinimo ga posebnim i dodajmo mu Vaš pečat.

Pisanje stručnih i lifestyle tekstova – Želite se istaknuti na zanimljiv način? Vjerujem da ćemo pronaći “Vaš jezik” i osmisliti tekst kojeg ćete voljeti.

Strateško savjetovanje

Niste sigurni kojim se sve ciljnim javnostima obratiti, u kojem pravcu razvijati proizvod ili uslugu i kako graditi svoj brand? Rado ću Vam pomoći.

Aktivnosti: izrada komunikacijske strategije, savjetovanje, razrada aktivnosti.

Interno komuniciranje

Dobra interna komunikacija unutar tvrtki iznimno je važna za uspješan rad. Kako ju strukturirati, a da slijedi Vaše vrijednosti i misiju? Kreirajmo ju zajedno!

Aktivnosti: priprema strategije, newslettera i priručnika.

Prevođenje

Prevođenje s engleskog, talijanskog i slovenskog jezika.

Edukacija

Edukacija s područja komunikacija – na temelju 25-godišnjeg iskustva na području PR-a te višegodišnjeg predavačkog iskustva provodim edukacije na različite teme.

Rad od kuće – Upravo otvarate svoju firmu i počinjete raditi od kuće? Kako se najbolje prilagoditi i izbjeći zamke i kradljivce vremena, a biti produktivan – imam rješenje! Praktična interaktivna radionica.

Trening medijskog nastupa – Očekuje Vas nastup na radiju ili pred televizijskim kamerama? Ubijaju Vas poštapalice, ne znate što s rukama, kako se odjenuti i koje boje kamera voli? U suradnji s profesionalnim snimateljem i uz mnoštvo snimki iz prakse pripremit ću Vas za nastup u medijima.

Aktivnosti: radionica medijskog nastupa, analiza snimki, izrada priručnika.

Osnove odnosa s javnošću (praktičan rad) – Kako pripremiti priopćenje za medije, organizirati konferenciju za medije, promovirati knjigu ili predstavu, pripremiti kvalitetnu komunikacijsku strategiju i još mnogo toga možete naučiti na jednodnevnoj ili dvodnevnoj radionici, prilagođenoj baš Vama.

Aktivnosti: priprema vijesti, priprema priopćenja, priprema press konferencije, osnove interne komunikacije, izrada komunikacijske strategije.

Budi sam svoj PR – Niste baš vješti u vlastitom predstavljanju ili u predstavljanju svog proizvoda? Javite se i svladajte ovu važnu vještinu.

Aktivnosti: analiza Vaših društvenih mreža i web stranica, praktična radionica Kako se predstaviti.

oblak pun ideja roza

Kontaktirajte me