Preporuke

Lista istaknutih klijenata i fotografije s nekih projekata

Što kažu klijenti…

avatar muskarac

Suradnja s Hanom Klain kroz projekte s Anom Rucner i prilikom organizacije koncerta Jose Carrerasa u Puli je bila odlična. Njezin pristup odnosima s javnošću je iznimno personaliziran. Hana brine da se priča ispriča na različite načine, prilagođene određenim medijima i broj objava je zbog toga puno veći. Preporučam Klain PR!

Nikola Mujdžić Reščić, CEO, Meritum komunikacije
Avatar zena

S Hanom smo surađivali na projektu osmišljavanja prezentacije naše nove kozmetičke linije. Event koji je za tu priliku organizirala bio je vrlo maštovit i inovativan. Odigravao se u krugu Botaničkog vrta Farmaceutskog fakulteta i bio izuzetno dobro posjećen te se o njemu pričalo još dugo nakon događanja. Isto tako, jednako uspješno pripremila je i dvostruki event prilikom naše godišnjice za poslovne partnere i medije prigodom otvaranja naših novih poslovnih prostora.
Hanu bih opisala kao osobu mašte i inovacija, empatije, elokventnosti i pismenosti. U svakom pogledu Hana je osoba na koju se može uvijek računati.

mag. pharm. Vlasta Pojatina, osnivačica Olivala , Olival
Avatar zena

Otkad surađujem s Hanom, sve je nekako puno lakše i organizirati i artikulirati prema javnosti. Mediji koji mi se obraćaju su pripremljeni, više do izražaja dolazi moj profesionalan rad što me baš oduševilo. Hana, osim što jako dobro razumije svoju profesiju, razumije i medij plesne umjetnosti, uvijek želi dati jedan kreativni moment nekoj ideji koja je inicijalno zatvorena. Ona uvijek oplemeni i naše pressice i naše tekstove, svaki joj je naš projekt zanimljiv i prihvaća ga kao da je njezin vlastiti. Do sada sam surađivala s dosta PR-ova, no izdvojila bih Hanu zbog njezine vedrine, radoznalosti, profesionalnosti. S njom je jako ugodno i lako raditi jer prepoznaje smisao, viziju i cilj projekta.

Larisa Lipovac Navojec, Plesni centar Tala
avatar muskarac

Sa zadovoljstvom surađujemo s Hanom Klain, iz agencije Klain PR. U suradnji s njom realizirali smo naš vrlo uspješan projekt Naše bolske priče, a bila je zadužena i za pripremu tekstova za web stranice TZ Bol kao i web stranice Zlatnog rata.

Markito Marinković, direktor, Turistička zajednica Bol
Avatar zena

Hana je pouzdana, stručna i profesionalna suradnica koja uvijek nastoji pružiti dodatnu vrijednost. Svojim pristupom nadmašit će vaša očekivanja i ponuditi vam kreativna rješenja za svaku poslovnu situaciju!

Tamara Didak, Zicer Plavi ured
avatar muskarac

S Hanom surađujemo od 2016. godine na našim festivalima: Fuliranje, Zagreb Burger Festival, Foodballerka, Fuliranje na moru i Yes Feel Good Festival. Osim što vodi komunikacije, pri čemu ističemo jako uspješne odnose s novinarima i blogerima, bavi se copywritingom i nekim marketinškim aktivnostima, vezanim uz naše festivale. Jako je fleksibilna, brzo reagira te je vrlo učinkovita u timskom radu, no i samostalno.

Roman Pokos, direktor , Kokoš ili jaje kreativna agencija
Avatar zena

S Hanom smo tijekom desetak godina i u više navrata imali prigodu intenzivno surađivati i raditi na različitim projektima. Hana je uvijek brižno, posvećeno i profesionalno pristupala svim zadacima od kojih su neki bili izrazito kompleksni i zahtjevni. Njen entuzijazam, iskustvo i vještine komuniciranja dovodile su uvijek do kvalitetnih rješenja i uspješnih događanja.

Jadranka Boban Pejić, CEO, Biovega
Avatar zena

Hana je pravi “PR zmaj”
Hana je majstorski organizirala promociju moje kuharice. Dajte joj projekt u ruke i zaboravite na njega. Pravi PR ključ u ruke: ona točno zna što, kada i kome reći da prava poruka dođe do pravih ušiju.

Andrea Pisac Freškura, autorica, Croatia Honestly

Klijenti i projekti

TZ Otočac, Le Kolač
Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj – Suncokret ruralnog turizma Hrvatske i 5. međunarodni kongres ruralnog turizma – vođenje komunikacija za projekte
Pizza Festival – vođenje komunikacija i rad s medijima
TZ Bol – komunikacija s medijima – osvojena četvrta nagrada za TZ Bol, a druga s ITB-a Berlin za promo video Naše bolske priče – radila sam i scenarij.
GET REPORT – Izbor za vinsku damu i vinskog gospodina – Opatija
EGOIST – Otvorenje prvog bistroa na tržnici – novi koncept tržnica u Zagrebu
TZ GOSPIĆ – Organizacija i realizacija trodnevnog press putovanja u Liku
Komunikacija s medijima – planinarska tura Tri vrha – tri dana
UDRUGA PRIRODA ZA SVE – savjetodavne usluge za Green River Festival – jedini potpuno održivi Festival koji upravo traje u Zagrebu
TZ Kali – savjetodavne usluge

FMCG
Zagreb Burger Festival
Fuliranje
Foodballerka
Biovega
Mihaela Brijak
Đurina Hiža
Egoist bar Cvjetno
Good Food
Submarine Burgers
Lars&Sven Burgers

Prevođenje
Le Monde
HRT

Beauty i moda
Olival
Primavera Life
Dr.Hauschka
Natura Siberica
Natracare
Katarina Džale

Umjetnost i edukacija
Jose Carreras
Ana Rucner
Larisa Lipovac Navojec
Projekt Ilica Q’Art
Teatar Aplauz
Londonska škola za odnose s javnošću
Plavi ured
Vern
INA
Križevačka banka