O meni2021-02-26T13:46:08+01:00

Pomažem Vam u postizanju uspjeha

Ja sam Hana Klain, savjetnica za komunikacije.

Bavim se komunikacijama kojima dodajem emocije & doživljaje i osmišljavam priče. Privlače me autentična mjesta i ljudi, putovanja kroz koja dobivam nova iskustva i upoznajem nove kulture te glazba koju osjećam svim srcem. Rado ću Vam pomoći ispričati vaše priče, uglazbiti Vaše tonove i prenijeti Vaše doživljaje.

Želite li predstaviti Vaš brand kroz storytelling, tu sam za Vas.

Po zvanju sam diplomirani Talijanist i Lingvist, a završila sam i Londonsku školu za odnose s javnošću te mnogobrojne strukovne edukacije. Karijeru sam razvijala u korporativnom smjeru, no i u PR agencijama, a radila sam i kao free lancer.

Ponekad pišem za razne portale, provodim edukacije s područja komunikacija te prevodim s engleskog, slovenskog i talijanskog jezika.

Na većim projektima povezujem se s kolegama s područja produkcije, fotografima, snimateljima, social media managerima tako da mogu ponuditi kompletnu zaokruženu uslugu.

Najnovije s bloga

  • Treba li raditi s prijateljima

Treba li raditi s prijateljima?

31 siječnja, 2022|

Treba li raditi s prijateljima, pitaju se mnogi. „Hej možeš mi samo malo pomoći oko projekta? Ma to će ti biti samo par minuta“ Koliko ste puta nasjeli na ovu ...

oblak pun ideja roza

Kontaktirajte me